«Język polski. 8 klasa» Biłeńka-Swystowycz Ł., Kowalewski J., Jarmoluk M.




Закладки
ClosePlease login

Еще нет аккаунта?Регистрация

Последнее обновление материала 16.02.2018

Польська мова (4-й рік навчання) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням українською мовою : підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

Дорогий друже!
Ми разом продовжуємо мандрівку в дивовижний світ польської мови і культури. Вже четвертий рік триває Твоя подорож
і знайомство з традиціями польського народу. Лексичний і граматичний матеріал підручника дасть змогу Тобі розширити горизонт мовленнєвих знань та умінь.
Матеріал цього підручника – логічне продовження граматичного і лексико-комунікативного матеріалу, який вивчали у попередніх класах. Особливістю книги є те, що автори зосередилися на комунікативних аспектах вивчення польської мови як іноземної, що відповідає сьогоднішнім світовим вимогам до вивчення іноземної мови. При такому підході граматичні проблеми стають органічним доповненням до лексичного матеріалу.
У підручнику містяться тексти на теми, визначені програмою. Граматика подана у вигляді таблиць і схем, що дає змогу вчителеві й учням зосередитися на складанні діалогів, спілкуванні між собою.
Наш підручник ознайомить Тебе з синтаксисом і деякими аспектами словотвору. Доповнює матеріал мала хрестоматія творів польських письменників. Цей аспект допоможе Тобі краще пізнати польську літературу, розширити світогляд, сприятиме спілкуванню з ровесниками з Польщі.
Бажаємо успіхів!
Автори

 

 

Если ссылки нет или она не работает, обязательно прочитайте Как скачать с сайта. Если это не помогло, пожалуйста, выделите название материала и нажмите Ctrl+Enter.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий