“Польська мова: методичні матеріали до курсу” Лазарович О.М.

Доступно в "Библиотеке полонистики"




Закладки
ClosePlease login

Еще нет аккаунта?Регистрация

Последнее обновление материала 05.02.2022

Методичні матеріали розроблені для студентів Івано-Франківського фахового коледжу Прикар-патського національного університету імені Василя Стефаника спеціальності «Туризм» з метою оз-найомлення їх з основними програмовими питаннями з курсу «Польська мова» до практичних занять та самостійної роботи; подаються тести для самоперевірки, тексти для читання, переписування та диктантів, розроблено українсько-польський розмовник на допомогу студентові за спеціальністю.
Мета курсу “Польська мова” – подати основи польської мови, навчити студентів читати та розуміти польські тексти, розмовляти на основні побутові та професійні теми, навчити знаходити потрібну інформацію польською мовою, грамотно писати польською мовою, показати студентам спорідненість польської та української мови, у професійній діяльності – розуміти співбесідника, а при дальшому самостійному поглибленому вивченні польської мови – вільно спілкуватися. Крім того, ставиться за мету формування багатогранної толерантної особистості, яка з повагою ставиться до інших народів, які проживають на території України.
Для судентів Івано-Франківського фахового коледжу, спеціальність Туризм.

Если ссылки нет или она не работает, обязательно прочитайте Как скачать с сайта. Если это не помогло, пожалуйста, выделите название материала и нажмите Ctrl+Enter.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий