“Польсько-український тематичний словник” Мичковська В.Р.

Доступно в "Библиотеке полонистики"




Закладки
ClosePlease login

Еще нет аккаунта?Регистрация

Последнее обновление материала 01.06.2022

Польсько-український тематичний словник складено відповідно до навчальної програми з дисципліни “Практичний курс другої іноземної мови”.
Словник призначений для курсантів, які навчаються за спеціальністю “Філологія”. Тематичний матеріал словника, який охоплює комплекс лексики та виразів, характерних для мовної практики, пристосовано до типових ситуацій, пов’язаних з побутом, діловим та культурним життям, з різнобічними інтересами людини. Матеріал розподілено таким чином. У лівій вертикальній колонці подано текст польською мовою. Праву колонку відведено для українського перекладу. Розділи скла-даються з підрозділів, у яких слід шукати потрібну тему. Наприклад, у розділі “Людина” подані теми: “Персональні дані”, “Документи”, “Дитинство. Молодість. Старість”, “Зовнішній вигляд”, “Риси харак-теру”, “Особистість”, “Сім’я”.
Польсько-український тематичний словник дає можливість оволодіти у достатньому обсязі знаннями польської лексики. Він допомагатиме курсантам краще засвоїти лексичний матеріал відповідної теми, сприятиме формуванню та розвитку навичок усного мовлення, читання, перекладу текстів.

Если ссылки нет или она не работает, обязательно прочитайте Как скачать с сайта. Если это не помогло, пожалуйста, выделите название материала и нажмите Ctrl+Enter.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий