“Практична фонетика польської мови з елементами правопису” Мирошніченко І.М.

Доступно в "Библиотеке полонистики"




Закладки
ClosePlease login

Еще нет аккаунта?Регистрация

Последнее обновление материала 10.02.2022

У навчальному посібнику вміщено основні відомості про вимову звуків польської мови та про особливості наголошування слів. Поряд з деякими правилами вимови подано інформацію орфографічного характеру. З огляду на те, що посібник адресований україномовним студентам-початківцям, орфографічний матеріал викладено в зіставленні з українським. Виклад теоретичних положень з польської фонетики та орфографії супроводжують вправи. З метою подолання помилок, що їх роблять в польському мовленні українські студенти під впливом небаженої міжмовної інтерференції, в посібнику залучено абсолютні та часткові польсько-українські міжмовні омоніми. У Польсько-українському словничку абсолютних міжмовних омонімів зібрано слова, які зустрічаються на сторінках посібника. У заключній частині посібника вміщено оригінальні поетичні тексти польських авторів.
Навчальний посібник розрахований на студентів українських вищих навчальних закладів, викладачів й усіх, хто починає вивчати польську мову як іноземну.

Если ссылки нет или она не работает, обязательно прочитайте Как скачать с сайта. Если это не помогло, пожалуйста, выделите название материала и нажмите Ctrl+Enter.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий